Word jij buddy bij Wonderlicht?

Hoe mooi is het wanneer je ouderen en mensen slecht ter been een prachtige avond kunt bezorgen? Als jij dat ook vindt, en je bent minimaal 21 jaar, dan is ons buddyproject echt iets voor jou! Zo hebben we in 2020 meer dan 150 mensen een schitterende avond bezorgd. Bekijk hier de video van 2020.

Wat houdt het in?

De deelnemers (vaak ouderen die minder goed ter been zijn) komen vanaf 16.45 uur aan bij de Grote Kerk waar ze kennis maken met jou, jij bent hun ‘buddy’. Daarna ga je samen, met of zonder rolstoel of rollator, de wandeling maken over het Bolwerk. En reken maar dat iedereen het prachtig vindt! Na afloop drink je samen in de Grote Kerk een kop warme chocolademelk en daarna gaan de deelnemers weer naar huis.

Op 16 februari 2023 is er een informatieavond voor reeds aangemelde buddys.

Aanmelden als buddy

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden als buddy. Bedankt voor jullie enthousiasme!

Programma

16.00 uur: Inloop in de Grote Kerk
16.15 uur: Briefing voor buddyproject
16.45 uur: Aankomst deelnemers
Bezoek Wonderlicht en samen warme chocomelk drinken
20.00 uur: Einde van de avond

Praktische informatie

Locatie en route

  • Waar is Wonderlicht?
    Het festivalhart bevindt zich op het Canadaplein en de wandeling start op de Molenbuurt/Kanaalkade.
  • Wat is de route van de theaterwandeling?
    De wandeling is 2,5 km lang voor buddy’s met deelnemers en de route gaat vanaf het Stadskantoor/Kanaalkade naar de Bergerbrug en Kneppelbrug, richting de Molen van Piet. Als u met de rolstoel bent, dan verlaat u het Bolwerk vlak voor de Molen van Piet. Via het Ritsevoort gaat u weer terug naar de Grote Kerk, waar de route eindigt.

Het buddyproject

Praktisch

Contact

Vraagje?

Is iets je niet helemaal duidelijk met betrekking tot het buddyproject? Mail dan naar buddy@wonderlichtalkmaar.nl. Heb je een andere vraag? Mail dan naar info@wonderlichtalkmaar.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.